Одна з найяскравіших пар шоу "Холостяк" Даша Квіткова та Микита Добринін розійшлися після 2,5 року шлюбу, чим стривожили багатьох українців. Тепер вони мешкають окремо, але разом виховують сина Лева.

Даша Квіткова швидко увійшла до нового ритму життя без Микити Добриніна і зараз частенько радує шанувальників у Instagram різноманітним контентом. Цього разу вона розмістила чарівне відео, на якому позує в повсякденному, але в той же час досить відвертому образі.

Даша Квіткова, кадр з відео
Даша Квіткова, кадр з відео

Вся справа в білій майці, крізь яку виразно видно груди Квіткової. На чорно-білих кадрах вона зворушливо посміхається, танцює на дивані, співає рядки з пісні, і загалом випромінює жіночність.

"Це точно знак", - загадково написала Даша.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фанати зазначили, що переможниця "Холостяка" після розриву з Добриніним ніби розцвіла, а також не упустили з уваги її горбки, що стирчать. Одні припустили, що зняти ліфчик - це ідея фотографа, а інших зацікавило, про який знак йдеться.

Коментарі - instagram.com/kvittkova/
Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Коментарі - instagram.com/kvittkova/
Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова затьмарила навіть Полякову і показала, як має виглядати молода матуся: "Мамасита така солодка"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Квіткова зняла з себе все, щоб показати груди після розлучення з Добриніним: "Ніхто і не сумує"

Також портал Знай.ua писав, що Даша Квіткова "вирвалася" на свободу та залишила Добриніна після розриву одного: "Я не страждаю"