Відома українська виконавиця Катя Бужинська, яка нещодавно включила режим "ностальгії" за своїми сценічними образами, продовжує дивувати відданих фанатів тим, що було не так давно. На цей раз Катя Бужинська показала образ "Білої пантери".

Виконавиця завжди на зв'язку зі своїми фанатами і дуже любить публікувати яскраві сторіси, цього разу Катерина Бужинська перевершила всі очікування. Красуня здивувала чином у білому платті.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Бужинської у мережі Instagram.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram
Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

Фанати відповіли, що зрозумілий цей образ, який називається "біла пантера". Тут Катя знаходиться серед кількох красенів, на тлі яких вона дуже вирізняється. Також у співачки тут ще зовсім коротка зачіска.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Публікація Каті Бужинської, скріншот: Instagram
Публікація Каті Бужинської, скріншот: Instagram

Ще можна помітити, що тоді зірка дуже любила одягати сукні великої довжини. Нині ж навпаки, Катерина все частіше користується комплектами з верху та спідниць, переважно це вбрання з національними нотами.

Видно, що зірка нудьгує за тим спокійним часом та своїми концертами, але не варто забувати, що Катерина може повернутися додому в Україну та продовжити радувати фанатів уже живими виступами. Знаємо, що люди чекають на цей момент.

Нагадаємо, "Робить жінку красивою": пишна красуня Катя Бужинська показала, як українкам зробити м'які місця ще більше.

Раніше повідомлялося, це флеш-рояль: блондиниста красуня Катя Бужинська перетворилася на Пікову даму.

Також, у павича так не вийде: гаряча красуня Катя Бужинська засвітила рідкісну сукню.