Відома українська співачка Наталія Могилевська якось похвалилася своїми здобутками на премії "Українська пісня року", яку організовував Михайло Поплавський.

Кадрами з премії та радісними новинами Наталія Могилевська поділилася на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Наталія Могилевська поділилася знімком із виступу. Для концерту вона вирішила одягнути чорну сукню з білою вставкою. Щоб образ виглядав більш жіночно, вона доповнила його туфлями на високих підборах.

Також Могилевська перейшла до радісних новин. Виявилося, що на премії одразу три її композиції було визнано піснями тридцятиріччя. До цього списку потрапили такі хіти Могилевської як "Відправила меседж", "Місяць" та "Відірватись від землі"!

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

"Потрібен ваш ❤️ тут! Тому що три мої пісні визнали найкращими піснями тридцятиріччя. Мої голд хіти! Відправила меседж, Місяць, Відірватись від землі! УкраїнськаПісняРоку. Михайле Михайловичу, дякую Вам за запрошення. Вечір був фе

Фото: instagram \\ nataliya_mogilevskaya
Фото: instagram \\ nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, що Наталія Могилевська потрапила з командою під обстріл, українці дуже переживають: "Чортові ракети". Подруга Кузьми Скрябіна розповіла, яку важку ніч їй довелося пережити.

Раніше ми повідомляли, що любитель молоденьких студенток Михайло Поплавський вирішив повчити життя українців.

Також стало відомо, що Михайло Поплавський показав, що ще може робити це зі зухвалими студентками: "Треба танцювати, щоб потрапити до мене".