Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала та розповіла про свою нагороду за виступ на концерті "Українська пісня року".

Про це стало відомо завдяки публікації Анастасії Каменських у мережі Instagram, де за гарячою красунею спостерігають мільйони шанувальників.

"Я нескінченно вдячна, що пісня "Почуття" торкнулася стільки сердець. І сподіваюся, що кожного разу вона нагадує про неймовірно важливе - кохання та щирість. Дякую за запрошення виконати "Почуття" на "Українській пісні року". І кожному слухачеві за ваше кохання та підтримку" , - підписала зірка знімок, на якому позує в атласній сукні кремового кольору.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

При цьому вона тримає у руках нагороду у вигляді вінілової платівки.

"Наш перший весільний танець під цю пісню був", "Ви наша перлина, частіше радуйте нас своїми українськими піснями", "Вулиці Лос Анджелеса слухали цю пісню з моєї машини все літо", - пишуть фанати в коментарях .

"На Леонтьєва схожа тут" , - додають деякі.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Нагадаємо, що Настя Каменських занудьгувала за яскравим життям і зізналася, чого не вистачає: "Згадую з теплом". Виконавиця згадала один із останніх яскравих днів до початку війни.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських налякала прихильників целюлітом, але залишилася щасливою: "Навіщо мені сонце Монако?" Не всім шанувальникам сподобалася така відвертість від Насті Каменських.

Також стало відомо, що Потап нарешті зміг висловити кохання і показав їх із Каменських біленьку дівчинку.