Колись давно, начебто в іншому житті, ми жили безтурботніше і щасливіше, ніж зараз, поки не прийшли росіяни і не вкрали в нас це.

Ми стали сильнішими, ми впевнено дивимось у майбутнє, але так буває іноді приємно повернутися хоча б думками у минуле, коли можна було, наприклад, запланувати похід на концерт Арсена Мірзояна. Згадаймо, як це було.

Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua
Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua

Якось чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян розповів про концерт в Україні. Відповідна публікація з'явилася на його офіційній сторінці у соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним із найпопулярніших українських виконавців. З шанувальниками він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя. Іноді український співак спілкується із шанувальниками у форматі сториз.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Наприкінці лютого минулого року, незадовго до початку повномасштабної війни український співак опублікував пост у соціальній мережі Інстаграм, на якому афішував весняний концерт у Києві, який так і не відбувся.

"Друзі, раді повідомити! Ви просили - ми афішуємо! Весняний #unplugged, @pepper.sclub #арсенмірзоян #весна", - повідомив знаменитий співак.

Фоловери засипали пост Арсена Мірзояна безліччю коментарів.

"Буду на концерті 07.03 в Одесі у Вас! Хочу автограф"; "Клас! Всі на концерт"; "Stay safe all people in Ukraine", - повідомляють они.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян показав, які жінки його підкорили – сім'ї Матвієнка не видно: "Ах, як шкода!" Для фото Мірзоян постановки в чорному костюмі, сидячи на барвистий килим.

Раніше ми повідомляли, що Тоня Матвієнко сумує за Арсеном, поскаржилася, що за кордоном дочка не може здійснити свої мрії: "Швидше повернутися додому".

Також стало відомо, що Арсен Мірзоян приготував 100 тонн "Олів'є" для ЗСУ, тещу та дружину Матвієнко теж покликав: "Випробування ще те".