Відома українська співачка Ірина Федишин, яка нещодавно пережила втрату свого двоюрідного брата, що служив у ЗСУ, відправилася за кордон збирати кошти, щоб наближати нашу перемогу.

Ірина Федишин, яка обожнює спілкуватися з шанувальниками в Instagram показала, як готується до нових концертів, вона виставила фото у шикарному пальті зеленого перламутрового кольору.

Ірина Федишин. Фото: Instagram
Ірина Федишин. Фото: Instagram

Нещодавно жінка перенесла важку втрату, на війні загинув її двоюрідний брат, яким співачка пишалася. Вона розповідала, що брат Роман у свої 34 роки віддав життя за Україну, загинув у бою під Соледаром. З перших днів війни пішов боронити рідну землю добровольцем.

Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Проте це не ламало співачку, і вона готова далі продовжувати тримати свою лінію оборони. Жінка повідомила, що продовжить своєю творчістю збирати кошти на ЗСУ та очікує від українців за кордоном віддачі.

Ірина Федишин. Фото: Instgaram
Ірина Федишин. Фото: Instgaram

У коментарях дівчину підтримали, залишивши коментарі

"А ви красуня", "Ти надзвичайно красива, я тебе дуже люблю. З Колумбії в Латинській Америці я посилаю тобі обійми та міцний поцілунок від усього серця", "ЗСУ рулить", - написали під дописо Ірини.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що скована горем Ірина Федишин розповіла про тяжку втрату: "Віддав життя за Україну".

Як повідомляв "Знай.ua" "сльози заливають, не вірю": брат Ірини Федишин загинув, захищаючи Україну.

Також "Знай.ua" інформував, красуня Ірина Федишин подражнила звабливим поглядом українців: "У мене починається частіше серцебиття".