Українська співачка Ірина Федишин, яка обожнює спілкуватися з шанувальниками в Instagram, з'явилася в шикарному образі спокусниці, та змусила чоловічі серця битися частіше.

Ірина Федишин регулярно радує шанувальників новими фото чи відео на сторінці соціальної мережі. Цього разу дівчина вирішила похвалитися, як вміє самотужки робити мейк та зробила декілька кадрів-селфі, щоб потішити око своїх шанувальників.

Ірина Федишин. Фото: Instagram
Ірина Федишин. Фото: Instagram

Для фото співачка одягла червоний светр. Помада та нігтики зірки також — червоного кольору.

Сиджу вже у гримерці, зробила мейк і, навіть, декілька селфі. Яке фото вам більше лайк: 1, 2, 3 ? - сором'язливо запитала дівчина.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ірина Федишин. Фото: Instagram
Ірина Федишин. Фото: Instagram

У коментарях дівчині відповіли, що вона на всіх фото має приголомшливий вигляд, багато хто захопився вміннями співачки.

"Друге фото найбільше", "Ви сама собі майстер", "Від всіх фото на яких є Ви у мене починається частіше серцебиття, а ось на фото 2 ще й такий звабливий погляд", "На всіх трьох фото ви неперевершена", "Всі фото такі красиві, що мені подобається #2 найбільше. Бережи себе здоровою", — написали у коментарях.

Скриншот коменатрів
Скриншот коменатрів

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Федишин показала, від кого успадкувала миловидну зовнішність.

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин "перевернула ефір догори дригом" та заспівала свою улюблену пісню.

Також "Знай.ua" інформував, Ірина Федишин показала, на які зміни у зовнішності наважився її чоловік.