Відома українська виконавиця Ірина Федишин показала, від кого успадкувала свою красу. Відповідний знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин регулярно радує шанувальників новими фото чи відео, але досить рідко показує публіці когось із рідних, окрім синів та чоловіка. На цей раз вона показала двох найдорожчих серцю жінок.

Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/
Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

Так, на новому фото Ірина Федишин позує в компанії своєї красуні-мами та бабусі. Співачка зазначила, що вона проживає вже другу війну, але не втрачає любові до життя і чекає на перемогу.

"Моя бабуся, проживає вже 2 війну у своєму житті. Сьогодні виповнилося 85 років. Незважаючи на вік, бажання таке, як і у всіх, вільна та незалежна Україна. Вірить і чекає на перемогу", - поділилася зірка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Шанувальники не змогли приховати захоплення та зазначили, що зрозуміли, у кого зовнішністю пішла співачка.

"Як близнюки-красуні", "Три покоління красунь", "Щасливі дівчатка, три покоління, здоров'я та миру вашій родині", "Багато років бабусі!", - написали під фото.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Федишин "перевернула ефір вгору дном" і заспівала свою улюблену пісню: "Особиста моя візитка".

Також наш портал інформував, Ірина Федишин вирішила поекспериментувати та пустила себе з молотка за кругленьку суму: "Дуже хвилювалася".

Крім того, ми писали, Ірина Федишин показала, на які зміни на вигляд зважився її чоловік: "Як хлопчик 20 років".