Переможець проєкту "Холостячка" та автор текстів для "Кварталу 95" Олександр Еллерт, який виїхав до США, похвалився "солодким життям". Новим роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олександр Еллерт вже досить тривалий час мешкає у США, куди виїхав під час повномасштабної війни. Однак він не забуває про шанувальників і регулярно тішить їх новими публікаціями. На цей раз колишній Ксенії Мішиної показав, що означає "солодке життя".

Олександр Еллерт. Фото: скрін youtube
Олександр Еллерт. Фото: скрін youtube

На відео Олександр Еллерт сидить за столом і під музику намазує згущеним молоком вафлі, а потім з виразом блаженства на обличчі, з'їдає ласощі.

"Це справді знак... кому вже потекло?", - підписав він публікацію.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"А ср*ка не злипнеться?", "Ооо згущене молоко", "Тільки що дивилася відео з Бахмута ... то ваше вже і не заходить зовсім", "Солодке життя", - написали в коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колишня Еллерта з "Квартал 95" Ксенія Мішина похвалилася красою, але клюнув тільки пес: "Прийняти їх і жити".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва обкромсала волосся і виставила попку білявому красеню: "Коли любов стикається з перешкодами..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Павлик знайшов собі нову красуню Аніту, 14 лютого слухав слова про почуття не від Репяхової: "Нехай вам хтось любить, як я".