З початку повномашстабної війни 24 лютого 2022 року кумир українок Олег Винник зник із радарів. Хтось стверджує, що він просто втік, але його колеки по цеху, як Оля Полякова, стверджують, що Олег хворий.

Правду ми дізнаємося тільки згодом, а поки сумуємо за "повелителю вовчиць" можеш згадати деякі цікаві факти про нього. Якось Олег Винник розповів про те, що дарують йому шанувальниці. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Світське життя".

Олег Винник, фото з Instagram
Олег Винник, фото з Instagram

Відомий український співак та улюбленець тисяч жінок Олег Винник регулярно змушує серця своїх шанувальниць битися сильніше, викладаючи подробиці свого життя та творчість. На його офіційній сторінці в Інстаграм 939 тисяч фоловерів, які намагаються лайкати та коментувати коен його пост.

Якось чоловік дав інтерв'ю Каті Осадчій у рамках шоу "Світське життя". Телеведуча вирішила поцікавитись, які подарунки він отримує від шанувальниць на День святого Валентина.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Олег Винник, кадр з відео
Олег Винник, кадр з відео

"Кілька днів тому працювали на Закарпатті. Мені організували чан", - зізнався відомий співак. Також він додав, що прийняв молочну ванну Клеопатри.

"Я ніколи в житті не був у молоці, мені туди накидали пелюстки, червоні троянди" , - з іронією згадує він.

Нагадаємо, що Олег Винник зізнався, що в нього нічого не виходило з Олею Поляковою: "Я її нагодував і ми...".

Раніше ми повідомляли, що Олег Вінник поскаржився, що його не хвалили: "Я був дуже видний, я не міг всидіти".