Популярний російський комік, телеведучий та актор Максим Галкін поділився милим моментом зі свого життя.

Чоловік знаменитої співачки Алли Пугачової, з якою він виховує двох спільних дітей, показав "дівочі збори" у поїздку магазинами.

На офіційній сторінці гумориста в соціальній мережі Instagram багато фоловерів, яким приносить задоволення спостереження за його особистим життям та коментування кожного його посту.

"Дівчатка по магазинах", - підписав Галкін відеоролик, в якому можна побачити Аллу Пугачову та їхню дочку Лізу.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

«Яка ж чудова родина, не перестаю радіти, на вас дивлячись», «Дуже красиві дівчатка», «Обидві Неймовірні Красуні!», «Вміти зробити щасливими людей навколо себе-другий головний талант Макса Галкіна!», «Здорово, коли сім'я така дружня! Щастя вам!», «Гарні дівчатка. Такі милі! Алла Борисівна прекрасна, Ліза неймовірна» , - захоплюються шанувальники зіркового сімейства у коментарях до відео.

Алла Пугачева та Галкін. Фото: Instagram
Алла Пугачева та Галкін. Фото: Instagram

«Ліза вилита мама, ну такі милі», «Як приємно ви Аллу Борисівну дівчинкою назвали, ви диво, Максиме», «Як приємно чути, що дівчатка пішли магазинами за подарунками для хлопчиків. Не забудьте похвалитися подарунками» , - додають інші.

Нагадаємо, що Максим Галкін показав, як діти не дають занудьгувати Аллі Пугачовій, поки він у роз'їздах: "З вас 100 доларів".

Раніше ми повідомляли, що Алла Пугачова похвалилася фігурою як у дівчинки і нагадала, що народилася ще за Сталіна: "А я все ще співаю". Співачка згадала яких російських політиків "перепела".

Також стало відомо, що поки діти Кіркорова влаштовують істерики, малюки Галкіна та Пугачової різко подорослішали: заняття не під силу будь-кому.