Юрій Горбунов одного разу назвав Володимира путіна божевільним карликом. Відповідна публікація з'явилася на його офіційній сторінці у соціальній мережі.

Відомий український актор та телеведучий Юрій Горбунов є популярною особистістю у нашій країні. На його офіційну інстаграм-сторінку підписано близько одного мільйона людей, з якими він ділиться різноманітними подіями у житті та творчості. Фоловери вкрай активно реагують на кожну його посаду, під кожною фотографією тисячі коментарів.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

22 лютого 2022 року відомий телеведучий опублікував посаду щодо ситуації в країні. Як відомо, тоді Володимир путін визнав "ЛДНР", що загострило відносини росії та України аж до початку повномасштабної війни за кілька днів, яка триває вже більше року. Юрій Горбунов звернувся до своєї аудиторії.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Страх і паніка – найкращі союзники божевільного карлика!!! Однозначно на нього чекає Гаага! А ми, українці, як ніколи стаємо сильними! Наша віра в армію, Бога, нашу правоту- робить нас найсильнішими у світі! Тому віримо, допомагаємо армії, працюємо, плануємо майбутнє та зберігаємо спокій!!Слава Україні!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦", - повідомив він

Нагадаємо, що Катя Осадча нагадала українцям про рамках пристойності під час війни: "Ходити на побачення...".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча показала свою таємну втечу з Юрієм Горбуновим: "Пам'ятатимемо такими".

Також стало відомо, що у Володимира Зеленського заявили про початок розпаду росії, що чекає на землю шлях: "Світу треба готуватися".