Кім Кардаш'ян щосили намагається піднятися сходами під час Тижня моди в Мілані у відео, опублікованому в Instagram Stories знаменитого перукаря Кріса Епплтона.

"Раунд другий" , - сказала 42-річна зірка «Кардаш'ян» з посмішкою, тримаючись за поручні і піднімаючись сходами боком.

"Давай, дівчинко, у тебе є це" , - відповіла 39-річна Епплтон, посміюючись.

Облягаючий образ Кардашьян був блискуче-червоним костюмом з двох частин, розроблений Dolce&Gabbana.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Верх ансамблю був бюстгальтером без кісточок, а низ — спідниця в підлогу, яка облягала всі вбивчі вигини мами чотирьох.

Засновниця Skims доповнила своє вбрання відповідною міні-сумочкою Dolce&Gabbana та парою чорних лакованих туфель без задника.

Кардаш'ян — не єдиний член її сім'ї, який, як відомо, мав проблеми з підйомом сходами в сукні італійського модного будинку.

У травні 2022 року Кендалл Дженнер була знята на відео, намагаючись піднятися цегляними сходами в Портофіно, Італія, на розкішному весіллі своєї сестри Кортні Кардаш'ян і Тревіса Баркера.

У веселому кліпі, яким поділилася молодша сестра Кендалл, Кайлі Дженнер, 27-річна власниця 818 Tequila, шкутильгала по старих сходах у обтягуючій сукні Dolce & Gabbana з силуетом русалки та капцях. Кайлі істерично сміялася в той час, коли вона знімала її ззаду, кажучи: "О, чорт, ці сходи божевільні".

Нагадаємо, що Кім Кардаш'ян показала, як виглядає без макіяжу та розкрила важливий секрет для всіх жінок: "Якщо ви заміните ранкову".

Раніше ми повідомляли, що Кім Кардаш'ян зізналася колишній Тоні Старка, що іноді вирішується на заборонку: "Не зробила цього раніше".