Біллі Айліш видали тимчасовий заборонний судовий наказ щодо чоловіка, якого знайшли без сорочки біля її будинку в Лос-Анджелесі.

Суддя наказав Реймонду Блеку триматися на відстані не менше 100 ярдів від 21-річної співачки "Bad guy" та її будинку та припинити переслідувати її, повідомляє TMZ.

Згідно з випуском, Блек також повинен уникати наближення до будинку батьків Айліш, Меггі Берд та Патріка О'Коннелла.

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

Суддя заявив, що заборонний судовий наказ був заснований на "реальній загрозі насильства чи переслідування".

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У понеділок увечері Айліш повернулася додому і нібито виявила Блека, що стоїть біля вікна своєї вітальні без сорочки. Коли вона увімкнула світло, чоловік, як повідомляється, дивився на неї через скло.

Після того, як семиразова володарка Греммі зв'язалася з 911, поліцейські обшукали район і заарештували Блека поблизу.

Передбачуваний переслідувач, як повідомляється, ховався навколо будинку Ейліш минулого року, доки він будувався. Він також з'явився у будинку її батьків у пошуках співачки.

Біллі Айліш і прапор України
Біллі Айліш і прапор України

Останній заборонний судовий наказ співачки "Ocean Eyes" був виданий більш ніж через місяць після того, як вона запросила окремий заборонний судовий наказ проти 39-річного Крістофера Андерсона, який нібито кілька разів увірвався до будинку її сім'ї.

Нагадаємо, що Біллі Айліш засікли з 31-річним коханим із The Neighbourhood: скритність не допомогла.

Раніше ми повідомляли, що Біллі Айліш, яка підтримала Україну, з'явилася в шапці бренду з Росії: колишня Каньє Веста теж "попалася".

Також стало відомо, що до будинку Біллі Айліш у Лос-Анджелесі заліз злочинець: "Більше не почуваюся в безпеці".