Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Під час війни для українців героями стали зовсім несподівані люди, які у мирний час залишалися в тіні. Йдеться про тих, хто відважно захищає нашу країну та є символом боротьби. Більш того, військові швидко посіли місце у топі бажаних чоловіків, і Оля Цибульська сама про це згадала у новому відео.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Артистка виділила головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та голову ГУР Міноборони Кирила Буданова. За її словами, цих чоловіків хочуть багато українських жінок, адже вони проявили свої найкращі якості у битві з окупантами.

Але дещо вони все ж таки не можуть зробити, тому Цибульська назвала ідеального кандидата для кожної - пса Патрона, який став талісманом ДСНС і допомагав піротехнікам.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Але по факту потрібен пес Патрон, щоб тапки в зубах носив", - заявила співачка.

Цибульській подякували за позитив та гумор, а одна з шанувальниць вже зібралася заміж за Залужного.

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Нагадаємо, Оля Цибульська зізналася, що була складною дитиною та розповіла, ким хотіла стати: "Заборонені професії"

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська розкрила незвичайну мрію, яку не дає втілити чоловік: "Люблю орг*ю"

Як повідомляв Знай.ua, "Гроші - задоволення, а задоволення - гріх": Оля Цибульська перетворює сексуальну енергію на валюту