Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська пожартувала про свій вік і заговорила про "пікантні" моменти в житті. Новий ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська може похвалитися цікавим почуттям гумору, яке не соромиться демонструвати публіці. Вона частенько жартує з себе, чим піднімає українцям настрій. На цей раз зірка вирішила посміятися зі свого віку.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, Оля Цибульська посміялася, що вже не дуже молода жінка, і для неї деякі пікантні моменти в особистому житті трансформувалися у просте бажання поспати.

"Я вже старша жінка, для мене БДСМ - це біжу додому спати міцно", - пожартувала зірка.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Шанувальники посміялися і вкотре захопилися почуттям гумору співачки.

"За що я люблю Цибульську, так це за її простоту, немає понтів", "100 відсотків", "Дякую за жарти) це кохання", "Ваше почуття гумору чудове", "А я б і не сказав. Максимум 21", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай писав, Оля Цибульська перетворилася на індіанського вождя і розсмішила українців мудрістю: "Як з кульбабкою".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська назвала того, хто потрібен кожній жінці - Залужний та Буданов "у прольоті": "Щоб тапки в зубах носив".