Дружина актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія народилася і довгі роки жила в росії, але зараз активно підтримує Україну та засуджує моторошну війну. У Instagram жінка часто ділиться своїми переживаннями та думками.

Цього разу дружина артиста розповіла історію про те, як до них з подругою підійшов незнайомець і раптово запитав, чи вони сестри, бо їхні очі здалися йому однаковими.

Наталія Казаніна, фото: Instagram
Наталія Казаніна, фото: Instagram

Жінка йому відповіла, що хоч вони сестри не по крові, але все ж таки рідні. Так вона прийшла до висновку, що з приходом війни всі українці стали ближчими. Це єдиний плюс, що знайшла Наталія.

"Ті, хто залишився, хто буквально з тобою, поруч, стали рідними. Рідними людьми з однаковими очима. Очами, які чекають лише миру та перемоги", - заявила дружина Казаніна.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Але незважаючи на цю дивовижну згуртованість українського народу, війна та її наслідки позбавили людей багатьох речей, і навіть життів. А втрату близьких, як зазначила Казаніна, ніяк не заповнити.

"Рік війни змусив нас багато втратити... Зруйнував наші плани, наші життя, забрав сон і спокій... Розкидав близьких і друзів по різних країнах... І це найбільша втрата, яку ніяк не відшкодувати", - написала вона.

Раніше ми писали про те, що дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" знайшла собі дорослого красеня: "Вірю в тебе і щиро люблю"

Як повідомляв Знай.ua, дружина Казаніна з "Квартал 95" підбила підсумки 2022 року і згадала, що війна залишила в серці кожного: "Хочеться вірити"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Казаніна чекає появи світла більше, ніж чоловіка "квартальця" з роботи: "Вже передчуваю..."