Відома українська співачка, зірка телеекранів, волонтер, блогер, щаслива мама та затятий мандрівник Оля Цибульська, яка нещодавно поїхала з України зі своїм синочком Нестором, щоб провести веселі вихідні, продовжує радувати фанатів яскравими думками та піднімати українцям настрій.

Цього разу Оля Цибульська вирішила підбити підсумки героїчного опору України злісному агресору. За словами Олі Цибульської, українці не замерзли і продовжують розквітати.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олі Цибульської у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Справа в тому, що зірка пише лише про те, що сама бачить. Можна зауважити, що співачка опублікувала у свіжій історії та свою фотографію з дуже задумливим обличчям. Тут вірні шанувальники можуть побачити фото, які вони люблять.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ще можна зрозуміти, що Оля Цибульська вирішила взяти на себе відповідальність заявити, що навесні все буде добре, адже попереду теплі дні, коли українці зможуть по-справжньому відчути природу та всі її чудові прояви.

Нагадаємо, Оля Цибульська назвала того, хто потрібен кожній жінці - Залужний та Буданов "у прольоті": "Щоб тапки в зубах носив".

Раніше повідомлялося, "Гроші - задоволення, а задоволення - гріх": Оля Цибульська перетворює сексуальну енергію на валюту.

Також, Оля Цибульська розкрила незвичайну мрію, яку не дає втілити чоловік: "Люблю орг*ю".