Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва продовжує радувати шанувальників сучасною українською музикою, вона вже перезаписала декілька пісень з російської мови, а зараз приєдналася до великого альбому "ДНК" із новою версією народної пісні "Цвіте терен".

Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Зараз українська народна пісня це не просто модний тренд (що є круто). Це - велика сила, яка пробуджує в нас наші коріння", - зазначила Дорофєєва.

Окрім неї до альбому увійшли й інші виконавці - MONATIK з піснею "Підманула підвела", Барських - "Гиля, гиля, сірі гуси", Пивоваров - "Несе Галя воду", Кароль - "Чом ти не прийшов?", Полякова - "Ой, у вишневому саду" та багато інших артистів. Злата Огнєвіч розкрила себе з нового боку та зачитала реп "Ой, я знаю, що гріх маю".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цікаво, що Віра Брежнєва теж долучилася до неймовірного проекту і заспівала разом з Tayanna "Била мене мати". Загалом артисти дали почути українцям знамениті пісні на новий лад, звучать і джаз, і латина, і французький шансон, і навіть реп.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва попустувала через початок весни і нагадала про заборонене кохання: "Це щось із чимось"

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва обкромсала волосся і виставила попку на білявому красеня: "Коли кохання стикається з перешкодами..."

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Дантес після Наді Дорофєєвої взявся за ще одну відому співачку: "Збіг? Чи падіння сов?"