Зірка "Квартал 95", а також серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач разом із дружиною згадали найкращий день свого життя, який був майже 9 років тому. Ефектні кадри опублікувала Вікторія Ткач на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач вразила архівними кадрами одного з найважливіших та найщасливіших днів життя — весілля з Юрієм Ткачем. На кадрах пара позує у святковому вбранні, весело кривляється і мило обіймається.

Вікторія Ткач із чоловіком. Фото: скрін youtube
Вікторія Ткач із чоловіком. Фото: скрін youtube

"Вірю в долю і в те, що вона знає трохи більше за нас..)) Стільки років вона водила нас поруч один з одним, наче готувала нас до зустрічі .. А потім просто штовхнула один до одного! З того моменту в моєму серці кохання до тебе, а в душі віра в нас!", - написала Вікторія Ткач.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Дружина гумориста зазначила, що їхні стосунки до весілля тривали близько 2 років, тож вони разом уже майже 11 років.

Українці захопилися зірковою парою та написали багато приємностей.

"Вітаю вас і бажаю витримки, міцної родини, здоров'я та шаленого кохання", "Вітаю, які ж ви класні", "Гірко", "Дякую за такий гарний приклад, ви неймовірні, щастя вашій родині", "Які ви красиві, а із роками тільки краще, зі святом!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" похвалилася вокальним талантом і зачарувала Олю Цибульську: "Мурашки по шкірі".

Також наш портал інформував, Юрій Ткач із "Квартал 95" розповів про свою проблему, яку зрозуміють Кошовий та Яма: "Неголена Червона Шапочка".

Крім того, ми писали, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" ледь сплутали з зірковим татом: "Маленька копія".