Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна в інтерв'ю YouTube-каналу "Розмова" розповіла багато всього цікавого, а також вказала на помилки українського суспільства. Артистка зазначила, що зараз серед людей навалом агресії щодо будь-яких дій, які можуть здатися "зрадою".

Маша Єфросиніна. Фото: Youtube
Маша Єфросиніна. Фото: Youtube

Відомо, що далеко не всі пішли служити на фронт, а деякі й навмисне втекли з країни. І це один із приводів, через які українці гризуть один одного, а те, що відбувається, Єфросиніна назвала "частиною війни".

"Ср*чі, агресія, постійні дорікання та жах, що мчить на адресу людей, про яких ти нічого не знаєш - це теж частина важкої зброї", - заявила вона.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Ведуча впевнена, що якщо так продовжиться і надалі, а українці просто ментально зламаються під цим тиском та взаємними докорами, ми програємо війну.

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна вперше прокоментувала проросійську позицію сестри Лізи: "Важка тема для нашої родини"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна зізналася, що мала можливість заробити набагато більше грошей: "Дякую тілу"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна навела красу та зізналася, яке бажання не дає їй спокійно жити: "Хочеться у нірку"