Відома українська гумористка, актриса, волонтер та руда красуня з "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка днями засвітилася на дивані в непристойній позі, продовжує дивувати своїх відданих глядачів та передплатників у мережі Instagram.

Цього разу шанувальники вирішили зізнатися, що люблять Вікторію за те, що вона красуня і не має жодних понтів. Але Вікторія з цього приводу має свою особисту думку.

Про це стало відомо завдяки новим Stories Вікторії Булітко у мережі Instagram.

Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

"Якщо є питання, питайте", - заявила Вікторія Булітко.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Один із шанувальників написав: "Ви така красива, без понтів, не те що деякі. Привіт із Харкова". У свою чергу Вікторія Булітко вирішили трохи включити імпровізацію та опублікувала відео, на якому має зелений колір волосся та круті авіаторські сонцезахисні окуляри.

Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

А трохи пізніше Вікторія Булітко виклала ще одне відео, з тим самим коментарем. Тільки тут зірка вже в домашній обстановці, з подушкою на голові та з цілим халатом. Тут Вікторія вирішила навіть трохи заспівати. Проте актрисі все одно не вдалося зобразити понти, про які говорив її шанувальник. Ось за це артистку люблять фанати.

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" потрапила на дивані в непристойній позі: "Шо хочеш, можна подумати".

Раніше повідомлялося, "Сидять, ловлять...": чарівна Олена Філонова клюнула на вудку гарячих чоловіків, незабутній процес.

Також, "Мрії здійснюються...": Вікторія Булітко отримала в подарунок красуню з "Жіночого кварталу", які пристрасті.