Відома українська акторка, гумористка та зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко, окрім своєї творчої діяльності, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч людей.

Вікторія Булітко показала, з яким бойовим настроєм прощається зі злощасним 2022 роком, який запам'ятався українському народу війною, нескінченними обстрілами та втратами, та зустріла новий 2023 рік.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Артистка вкотре дала зрозуміти, як сильно ненавидить росію та все, що з нею пов'язано. На опублікованому відеоролику вона із великим задоволенням витерла ноги об триколор країни-терористки та заявила, що тільки так треба вступати у новий рік.

"У новий рік із чистим взуттям 👟👟" - написала Вікторія Булітко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники у відповідь тонко зауважили, що після російського прапора взуття стане ще бруднішим і теж висловили свою ненависть до ворога.

Коментарі - instagram.com/bulitka/
Коментарі - instagram.com/bulitka/

Деякі навіть помріяли про те, щоб у 2023 році на місці прапора виявилося обличчя путіна, а Булітко точно була б щаслива повторити свій ритуал. І звісно ж, фанати не забули привітати гумористку зі святом.

Коментарі - instagram.com/bulitka/
Коментарі - instagram.com/bulitka/

Раніше ми писали про те, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко наважилася на небезпечну подорож, українці затамували подих: "Безстрашна"

Як повідомляв Знай.ua, "Романтик був уночі...": Вікторія Булітко у вагоні Укрзалізниці використала свій шанс

Також портал Знай.ua писав, що Вікторія Булітко із "Дизель шоу" показала беззмовну зброю проти неадекватних сусідів: "Продовжуємо бити"