Відома українська телеведуча Катерина Осадча вирішила знову висловитись про ситуацію в країні. Вона розповіла про фільм "Черкаси", завдяки якому познайомилася з капітаном, який не здався окупантам у Криму.

Пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона публікувала моменти різних заходів, де брала інтерв'ю у зірок українського шоу-бізнесу.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

Зараз вона повністю висвітлює всю правду про події в Україні, і тим самим намагається домогтися справедливості.

"Коли вийшов фільм Черкаси, ми особисто познайомилися з капітаном тральщика Черкаси, який не здався окупантам у Криму. Тоді ми плакали, висловлювали капітанові свою повагу і навіть уявити не могли, що через два роки ми всі станемо Черкасами, що чинитимуть опір! Російський корабель іди на ….й" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Вона зазначила, що пишається нашими воїнами, які не бояться і йдуть служити на благо нашої батьківщини. Вона вірить, що правда на нашому боці, і захищати українців не потрібно ні від кого, окрім самої Росії та її керівництва.

окупанти під Бахмутом
окупанти під Бахмутом

"Вату прошу відписуватись мовчки 🤬 Мовчання українців в Україні та за кордоном вважаю підлістю та зрадою" - не витримала жінка.

Вона вже відзначала в Instagram співачок родом з України, серед яких Ані Лорак та Ганна Седакова, які вирішили мовчати про війну, а також агресію з боку Росії.

Нагадаємо, що Катя Осадча "заздрить" власній мамі, хоче бути такою ж красивою та молодою.

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча змусила Юру Горбунова полетіти заради сина: "Батьки мають силу здійснити мрії".