Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників у соцмережі Instagram.

Анна Трінчер, як і інші українські знаменитості, намагається допомогти рідній країні своїми силами та активно виступає на благодійних концертах. Однак деякі люди не бачать сенсу у її виступах, зокрема у тому, що відбувся на річницю війни 24 лютого.

Анна Трінчер. Фото: Instagram
Анна Трінчер. Фото: Instagram

Тому співачка назвала конкретну суму та довела, що її творчість може приносити добрі гроші. За концерт у Польщі було зібрано 50 мільйонів гривень на допомогу країні та військовим.

"Тисячі людей зібрались, щоб зробити цей концерт. Саме тому, артисти Польші та України приїхали в Жешув - і зробили цей концерт, саме тому провідні канали країн транслювали цю подію…. То може все є таки це комусь потрібно? Чи краще б ми усі сиділи вдома і чогось чекали?)", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Артистка зазначила, що зараз кожен намагається наблизити перемогу різними способами, тому не потрібно шукати каверзу.

"Просто будемо робити все, щоб наша вільна країна процвітала, йшла до перемоги - і врешті решт ПЕРЕМОГЛА! Зі своїми кордонами і не на метр менше!" - підбила підсумки Анна.

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер розкрила секрет молодості Олі Полякової: "Кров'я невинних"

Як повідомляв Знай.ua, мати Анни Трінчер подбала про майно доньки і наполягла на шлюбному договорі з Волошиним: "Кохання для камер"

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров розпушив вусики біля юних дівчат, у однієї ледь не випали груди: "З талановитими..."