Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі та розвитку акаунту в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона людей.

Як відомо, Слава Камінська із двома дітьми від колишнього чоловіка ще з початку війни проживає за кордоном. У Нідерландах вони вже облаштували свій побут, а нещодавно вирішили відпочити на Канарських островах. Перебуваючи там, співачка написала пост, який обурив багатьох українців.

Скріншот із Instagram, Слава Камінська
Скріншот із Instagram, Слава Камінська

Камінська зазначила, що до цієї страшної війни в неї часто виникало бажання прилетіти до іншої країни, щоб "відпочити від побуту та роботи", а зараз вона найбільше мріє повернутися додому. Своє нове життя за кордоном вона назвала "вимушеною відпусткою".

"Багато хто змушений перебувати за кордоном, але це не тішить. Я дуже чекаю закінчення цього кошмару та нашої перемоги", - наголосила Слава.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Підписники заявили, що Камінська занадто багато "ниє", хоча живе в комфортних умовах далеко від війни. Вони стверджують, що у столиці вже спокійно, і насправді співачка просто виправдовується та кривить душею, коли заявляє про бажання повернутися додому.

"Вас що там, тримають силоміць чи в Україну не пускають? Брєд", - написала українка.

Коментарі - instagram.com/babaslavka/
Коментарі - instagram.com/babaslavka/

Коментарі - instagram.com/babaslavka/
Коментарі - instagram.com/babaslavka/

Коментарі - instagram.com/babaslavka/
Коментарі - instagram.com/babaslavka/

Раніше ми писали про те, що на Славу Камінську накинулися через відсутність постів про трагедію в Броварах: співачка жартується

Як повідомляв Знай.ua, Славі Камінської антидепресанти більше не допомагають, співачка просить порад: "Потрібно обережніше"

Також портал Знай.ua писав, що Слава Камінська покрутилася у яскравому образі у Роттердамі, українцям сподобалося: "У костюмі лисички"