Якось ми ділилися, що Світлана Лобода задонатила на дрон для ЗСУ колишньої Козловської Раміни Есхакзай.

А потім розповідали про чергову вигадку пропагандистів, нібито у співачки знайшли будинок у Підмосков'ї за 650 мільйонів рублів, який вона дуже хоче продати.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Зараз Світлана Лобода розповіла про пісню, якій виповнилося 2 роки, і яку вона дуже любить.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Є пісні як друга шкіра... вони настільки приростають до тебе, що стають частиною твого ДНК. Скільки разів у житті ми закохувалися, щоб потім безглуздо розлучитися і, втративши один одного, зрідка питати в повній тиші: "Ну як ти там?", А у відповідь - тільки луна власних слів", - пише Світлана Лобода в публікації.

Вона попросила берегти любов, оскільки вона є тим самим сенсом, у гонитві за яким люди перебувають протягом усього життя. Цей текст присвячений пісні "Рідний", що вийшла 2021 року.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Дякую вам за цю сумну, але все одно таку прекрасну історію", "Ну так якщо вона така улюблена, то де ж хоч рядок про її творця? Чому не написала хто автор пісні?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода задонатила блогерці Раміні Есхакзай на дрони 100 тисяч грн: "Несподівано та показово"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода вперше змогла зробити це за довгі місяці: "Якщо ти закоханий..."

Знай.uа писав, Світлана Лобода "загубилася" серед піску, згадавши коханого: "Після того, як..."