Ганна Богдан - відома українська блогерка, переможниця романтичного шоу "Холостяк-11", після якого вона вступила у стосунки із Михайлом Заливаком.

Їм не вдалося збудувати спільне майбутнє, хоча вони й намагалися. Вони вважаються однією з небагатьох пар на проекті, яким вдалося пробути разом понад кілька місяців.

Анна Богдан. Фото: Instagram
Анна Богдан. Фото: Instagram

Тепер вони не разом. А зараз Ганна Богдан взагалі повідомила про поповнення в сім'ї, хоча ніхто не очікував такого повороту подій. Ось тільки, як виявилось, дитина не її. Дівчина всього-на-всього стала тіткою, у неї з'явився племінник, з яким вона і з'явилася на фотографіях у Stories.

"Як і обіцяла розповісти, що за особливий для мене та моєї родини день. А ось мій племінник. Який він солодкий хлопчик. Такий маленький. Ще й страшно тримати", - заявила Ганна Богдан.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити повітряні кулі, квіти, дитячий візок. Швидше за все, все це було отримано новою матір'ю в подарунок.

Коли Ганна Богдан наважиться на народження власної дитини – залишається загадкою, як і те, чи має вона після Михайла Заливака новий молодик.

Нагадаємо, Ганна Богдан із "Холостяка" спіймала хвилю хейту за напівоголені фото: "Підлога світу плаче, а підлога скаче"

Як повідомляв "Знай.uа", переможниця "Холостяка" Ганна Богдан стала сумувати за довгим, і просить поради в українців: "І так завжди..."

Знай.ua писав, "Холостяк" Михайло Заливако схопив на руки перелякану Ганну Богдан у Швейцарії: "По її обличчю не сильно видно"