Юрій Великий, абсолютно неперевершений комік, обожнює насміхатися над російськими політиками. Він випустив нову порцію гарного настрою для українців.

У своєму Instagram Юрій Великий розмістив невеличкий ролик з озвученим у ньому жартом. Юрій підкреслив, що доки українці сміються, вони непереможні.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Коли під час зйомок "Бункера" з'являється вільна хвилинка. Сміємось - отже не здаємось, - написав пародист.

Майже щотижня він обирає найкращий "перл" не цілком адекватних сусідів та створює гумористичний шедевр. Цього разу він зробив відео з "Лавровим".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

Сам комік зіграв пропагандиста терориста гіркіна. Він запитав у Лаврова, чи той знає різницю між Астон Мартін та ним, Лавровим. Коли той сказав ні, Гіркін заявив, що різниця в тому, що у Астон Мартін "конячок" більше.

"Гиркін як оригінал, Лавров гарніший за оригінал", " Шоб ти здох, лавров, і, шоб не так "пахло" на весь мир, на всю Землю Родючу, най ти згинеш пропащим... ніхто тебе не буде пам'ятати ніколи, й нині. Хай тобі грець!", "Круто! тільки Лавров надто м9який побільше жлобства потрібно", "Молодці! Ахахаха неочікувано", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що блискучий пародист з "Кварталу 95" Великий розповів про тривожну ситуацію в літаків в білорусі.

Як повідомляв "Знай.ua" пародист із "Квартал 95" Юрій Великий показав, як лукашенко тролить путіна через рік провальної війни.

Також "Знай.ua" інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" перевтілився у путіна і показав те, що приємно побачити кожному українцю.