Відома українська виконавиця Тіна Кароль продовжує ділитися своїми переживаннями, міркуваннями... відповідями на всі питання в Telegram.

Вона часто пропадає з медіа-простору, а потім знову повертається, пояснюючи, чому їй не виходить дуже часто спілкуватися з шанувальниками через внутрішній стан.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Зараз Тіна Кароль розповіла про те, що якось почула фразу "втомилася сподіватися" і замислилася над тим, чи взагалі існує таке поняття.

"Що це – зневіра? Шкода себе? Це точно поряд десь із цими поняттями. Що є мета – це дія і результат. Що є надія – непохитна віра", - пише Тіна Кароль у публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Вона заявляє, що допустити зневіру рівносильно тому, щоб ставитися до себе і життя з нехтуванням. І дуже важливо не займатись подібним.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

"Дякую, теж не розумію, як можна втомитися вірити…", "Я розумію. Але я втомилася вірити не в перемогу (яка я знаю що 100% буде), а в те, що повернуся додому на окуповану територію", "Можливо, людина просто не так висловилася. Можливо, це загальна перевтома. Ми різні, умови життя різні, вік, самопочуття", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Людмила Балан не забула не тільки Тіну Кароль, а й усю Україну - Ані Лорак і до такого не здогадалася: "Моє серце плаче"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль вперше за багато років побачила розумних людей: "Сумую..."

Знай.uа писав, Тіна Кароль захотіла жити в "новій" країні: "Втомлені..."