Український співак та ректор Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський зняв кліп на свою пісню "Офіцери". У мережі помітили її схожість із "творчістю" Олега Газманова. Ролик зірковий ректор опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Михайло Поплавський не зменшує обертів і продовжує дивувати українців своїми творчими здібностями. На цей раз він випустив кліп на нову пісню "Офіцери".

Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube
Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube

У новій роботі Михайла Поплавського є багато маркерів української ідентичності, зокрема козаки в шароварах, вишиванки, гопак і не обійшлося без молоденьких студенток.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Незважаючи на всі ці елементи, в мережі помітили, що зірковий ректор, можливо, черпав натхнення для написання пісні з сумнівних джерел.

Кліп Поплавського. Фото: скрін telegram
Кліп Поплавського. Фото: скрін telegram

Справа в тому, що у російського артиста Олега Газманова, який усіма силами підтримує путінський режим і війну в Україні, є схожий "твір" з аналогічною назвою. Втім, цілком можливо, що це лише збіг.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, битва за Іво Бобула: український сегмент інтернету продовжує штормити, за співака заступилася відома журналістка.

Також наш портал інформував, Михайло Поплавський показав, що ще може робити це зі зухвалими студентками: "Треба танцювати, щоб потрапити до мене".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Сніжана Бабкіна обнялася з пляшкою і зізналася, але не чоловікові: "Відвертий, Дивовижний, Космічний, я можу перераховувати нескінченно".