Зірка, яка постійно змінює свої образи - від тихої дівчини до "вогненної" діви Монро, продовжує спілкуватися зі своїми улюбленими шанувальниками і радувати їх своїм досвідом. Блогерка, ведуча та шоувумен знає, що потрібно відповідати тим, хто трохи "загубився" у цьому житті.

На цей раз Монро продовжила свою улюблену рубрику з питання. Діва відповіла на безліч запитань, її стрічка з історіями перетворилася на справжній пунктир. Люди цікавилися операцією зі збільшення грудей, самооцінкою, а також хотіли дізнатися, що Монро думає про "зайву" вагу.

Діва Монро також змусила фанатів подумати про своє місце та про те, хто і як реалізує свої таланти. Про це стало відомо завдяки серії Stories від Монро у мережі Isntagram.

Один із шанувальників Монро запитав: "Чи є у вас відчуття, що ви не реалізовані у житті?".

Stories Монро, скріншот: Instagram
Stories Монро, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

На це питання Монро вирішила відповісти так: "Майже щодня, і мене від цього криє. Хоча, якщо дивитися об'єктивно, я досягла до хрєна в цих обставинах. Але весь час думаю, що могла і можу більше". Також діва прикріпила до відповіді фото у дуже яскравому вбранні та з великим кошиком квітів, ніби натякаючи, що не лише квіти можуть розквітати.

Ще Монро розповіла про питання збільшення грудей, і про те, хто і як із її знайомих робив цю операцію останніми роками. Зірка супроводжувала цю відповідь відвертим знімком, фанатам таке дуже подобається.

Stories Монро, скріншот: Instagram
Stories Монро, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Ікота стилю": травесті-діва Монро в прозорій спідничці показала труси всій світській тусовці.

Раніше повідомлялося, спекотна травесті-діва Монро розсунула ноги і всі ахнули.

Також травесті-діва Монро дала українкам цінні поради для виконання бажань: топ секретів від чоловіка в жіночому тілі.