Відома українська ведуча, блогерка і шоувумен Монро запам'яталася багатьом завдяки епатажним образам та заявам, що викликають. Наші читачі пам'ятають, що Монро – часта гостя багатьох телевізійних шоу. Зріла красуня навіть сиділа у кріслі журі на "Лізі сміху". Буквально днями артистка відсвяткувала свій 45-й День народження, і тепер її публікації стали ще гарячішими.

Цього разу Монро вирішила показати, як вона може розігріти багаття своїх шанувальників, і ще вона каже, що це коштуватиме дуже дорого.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Монро у мережі Instagram.

Stories Монро, скріншот: Instagram
Stories Монро, скріншот: Instagram

"Раздмухаю ваше багаття і его. Дорого...", - пише Монро у свіжій історії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У новому кадрі можна побачити, що сама артистка пішла гуляти, коли надворі було вже темно. Монро зупинилася, щоб трохи погрітися біля мангалу, де смажилося її частування на День народження. Ось тепер видно, як шоувумен відсвяткувала своє особисте свято.

Пост Монро, скріншот: Instagram
Пост Монро, скріншот: Instagram

У саме свято Монро встигла повалятися на снігу, тоді вона написала так: "Всім дякую, люблю до божевілля". Тут видно, як іменинниця втомилася та впала на відпочинок там, де вже вийшло, а не там, де було б зручно. Цікаво, що зірка лежала на снігу в одних "кроксах" та колготках.

Нагадаємо, "Я сама народжую...": Монро перед приходом "клімаксу" пішла на експеримент, вся на нервах.

Раніше повідомлялося, "Навіщо тобі бабська...": Артем Пивоваров опинився під прицілом маминих модників, взялися за вуха.

Також, "Давно зі мною": колишня Артема Мілевського Валерія Крук здивувала всіх, навіть футболістам сподобається.