Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебід вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі, а також продовжує проявляти активність в Instagram.

Олена-Крістіна Лебідь має улюбленицю Сара - французького бульдога, яку часто показує аудиторії. Собака дуже кумедна, а її господиня не перестає вигадувати про неї різні жарти. На цей раз ведуча показала, яку нову функцію виявила у тварини.

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Тепер артистка використовує Сару як підставку, а точніше, її п'яту точку. Коли собака забувається солодким сном, Лебідь займає положення ззаду і впирає телефон у ніжки. Саме на фото можна побачити, що Лебідь дивиться програму зі своєю участю "Аферисти в сітях".

"Уважно прочитала інструкцію до собаки 🤓 Знайшла нову функцію!!! 🤣🙈👇" - жартівливо написала Олена-Крістіна.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальникам дуже сподобалася хвилина гумору від Лебідь, тож усі дружно підтримали її. Як виявилося, не всі знали, що собаки мають таку функцію, але поцікавилися, чи можна її знайти в котах.

"Я перепрошую, а бантик на чому тримається?", "Геніально", "Який зручний собачка", - пишуть користувачі мережі.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Раніше ми писали про те, що Олену-Крістину Лебідь закидали докорами через російську мову, навіть око відвалилося: "Ганьба"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь підняла пончик за малечу, яка пережила катастрофу: "Так можна було?"

Також портал Знай.ua писав, що пропагандист лавров "відпочиває": Олена-Крістіна Лебідь перетворила своє обличчя на кінську морду: "Крем підвів"