Українська співачка та переможниця шоу "Голос країни" Оксана Муха висловилася про українських зірок, які роками виступали у росії.

Зокрема, Оксана Муха в інтерв'ю Ростиславу Калацинському на початку повномасштабної війни висловилася про співачку Світлану Лободу, яка через кілька днів після того, як росія напала на Україну записала відео. У ньому співачка розповіла, що багато її рідних зараз перебувають у Києві, і вона не може їх звідти забрати.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Лобода зазначила, що в Україні розпочалася повномасштабна війна, проте не сказала, що саме Росія напала на Україну. Сьогодні Свеітлана Лобода повністю підтримує свою рідну країну, обірвала всі зв'язки з Росією і показує всьому світу те, що творить армія путіна з Україною.

Оксана Муха
Оксана Муха

"Є люди, яким в принципі не має значення на якій землі жити. Яким не має значення, де вони народилися, їм власне ось "яка різниця". Вони йдуть там де їм є зручно працювати, зручно співати, заробляти, і вони не можуть своєю маленькою головушкою наздогнати, що самі будують державу. І що вони теж винні в тому, що відбувається, тому що вони зрадили свою державу, поїхавши туди працювати", - зазначила Оксана Муха.

Оксана Муха також зазначила, що всі хто роками їздив працювати в Росію після того, як Росія анексувала Крим і окупувала Донбас, причетні до того, що зараз відбувається.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що переможниця "Голосу країни" Оксана Муха розповіла про складну боротьбу з раком: "Я маю жити".

Раніше ми повідомляли, що Світлана Лобода задонатила блогеру Раміне Есхакзай на дрони 100 тисяч грн: "Несподівано та показово".