Народна артистка України Наталія Могилевська продовжує виступати та радувати шанувальників своєю появою, виступаючи зі спектаклями.

Наталя Могилевська вже другий рік пробує себе не лише у співах, але й на сцені. Її спектаклі, моновистави, потужні, та подобаються публіці. Вона багато подорожує та несе свою творчість людям. Цього разу Наталя зізналася, про що мріє.

Наталія Могилевська, фото Знай.ua
Наталія Могилевська, фото Знай.ua

Вона вляглася на сходи в Театрі, судячи з геолокації це Театр Лесі Українки в Києві.

Театральні сходи. Господи! Дай мені йти ними тільки вгору! — написала Наталя.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Наталя Могилевська. Фото: Instagram
Наталя Могилевська. Фото: Instagram

Фанати співачки відзначили, що артистка чудово виглядає, а також підкреслили, що їй личить чорний колір та світшот, який обрала Наталя всім сподобався, на ньому вибитий квітками тризуб.

"Такий гарний світшот. Підкажіть, будь ласка, що за бренд?", "Вам личить чорний колір", "Далі Більше", "Дуже сподобалися Доньки в Києві сьогодні, дякую, Наталка", "Так, тільки вперед і вгору", "Так і буде! Ви неймовірно талановита!", "Чарівна", "Дім рідний", "тільки так, по-інакшому ви не можете", - написали фанати.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що Наталя Могилевська зробила це з молодим танцюристом, десь заплакав Влад Яма: "Потужно! Глибоко".

Як повідомляв "Знай.ua" Наталія Могилевська потрапила з командою під обстріл, українці дуже переживають.

Також "Знай.ua" інформував, оточена любов'ю Наталія Могилевська побачила позитивні сторони під час війні.