Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія показала, хто не дає їй занудьгувати, поки поряд немає чоловіка Захура та дочок. Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Камалія раніше ділилася, що перебуває в Україні сама, а її чоловік Захур разом із дочками перебуває у Лондоні. Зірка сумує за рідними, але трохи скрасити самотність їй допомагає дуже видний і харизматичний красень.

Камалія та Захур. Фото: скрін youtube
Камалія та Захур. Фото: скрін youtube

Так, Камалія поділилася дуже милим роликом, на якому позує разом із одним зі своїх коней. Тварина всіляко виявляє знаки уваги, ніби цілуючи свою господиню, а потім отримує від неї у відповідь невеликий "цьом".

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Шанувальників дуже зворушили ці кадри. Дехто згадав, що коні співачки у перші дні війни пережили справжній жах, але на щастя вже реабілітувалися.

"Мені сумно, коли згадаю перші дні війни та знущання фашистів над вашими конями. Але ви найкращі, Камалія", "Яка ж вона ангелятко. Дуже красива тварина, видно, що дуже любить Камалію", "Дуже дуже милі", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія розповіла, як їй нелегко бути в Україні без чоловіка та дочок: "Живу ризикуючи".

Також наш портал інформував, Камалія похвалилася чудовою роботою Захура, постарався на славу: "Улюблений, ти ювелір".

Крім того, ми писали, Камалія знайшла комусь подарувати своє кохання, поки Захур з дітьми за тисячі кілометрів: "Ще один привід".