Відома українська виконавиця Тіна Кароль продовжує ділитися своїми переживаннями, міркуваннями... відповідями на всі питання в Telegram.

Вона часто пропадає з медіапростору, а потім знову повертається. На цей раз артистка заговорила про виклики, які постають перед нею щоразу. І щоразу вона зустрічає опір.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Плисти за течією – не варіант. Плити проти течії – ну дивний варіант у довгу. Що ми робимо? Не пливемо. Але під камінь, що лежить, вода не тече", - пише Тіна Кароль у публікації.

У коментарях її ж фанати заплуталися і розповіли, що все ж таки вода точить камінь... а деякі й зовсім розпереживалися, раптом у Тіни щось трапилося.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

У попередній публікації Тіна Кароль поділилася декількома знімками та відео, частину з яких можна віднести до категорії "еротична". Видно, що виконавиці подобається загравати.

Наприклад, на одному з відео Тіна постала у чорній короткій сукні, розсунувши ніжки і роблячи фокус саме на цьому.

"Ого там м'язи широкої фасції", "Дуже красива, так сумувала за тобою", "Ви в будь-якій вазі прекрасна, цього не відібрати. У мене питання, як перестати посміхатися як дурна, дивлячись на ваші фото тут?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль знайшла, чим вона краща за Ані Лорак і Регіну Тодоренко: "Мало кому це було під силу"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль вперше за багато років побачила розумних людей: "Сумую..."

Знай.uа писав, Тіна Кароль захотіла жити в "новій" країні: "Втомлені..."