Відомий тренер Марина Боржемська із шоу "Зважені та щасливі" продовжує ділитися з українцями секретами здорового харчування та тренувань, щоб усі були у чудовій формі, навіть незважаючи на пережитий стрес та втрати.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа цей раз Марина Боржемська розповіла, як слід харчуватися у весняний сезон і на які харчові принципи варто звернути увагу. Вона зазначила, що після складної зими потрібно подбати про організм, а правильне харчування – дуже важливий крок у цій справі.
Насамперед зірка заявила, що не потрібно обмежувати себе, а розширювати раціон. Ті продукти, які готували взимку, можна вживати й надалі. Йдеться про різні коренеплоди та заморожені овочі, але також у меню слід додати свіжу зелень, яка скоро почне з'являтися на полицях магазинів або на ринку.
"Також зараз не завадять складні вуглеводи, які містить гречка, овочі, неочищений коричневий рис. Не відмовляйтесь від круп, бобових, цільнозернового хлібу. У цих продуктах ваш організм черпає багато корисних речовин, як наприклад, рослинний білок", - додала Марина.
Найкращим перекушуванням вважаються горіхи, сухофрукти та різне насіння, поки не стартував сезон свіжих фруктів. У основі здорового імунітету - м'ясо птиці, яйця, тверді сири.
"Зимою та ранньою весною імунітет може погіршитися через дефіцит вітаміну Д. Їжте більше риби: лососю, тунцю, сардини тощо. Також зверніть увагу та риб’ячий жир в капсулах. Готуйте смузі, в основі яких - овочі, зелень, фрукти. Додавайте у напій шпинат", - написала Боржемська.
Потрібно бути обережнішими з алкоголем, цукром, білим хлібом, газованими напоями та продуктами, де є багато солі.
Нагадаємо, Марина Боржемська підказала, як накачати "горіх" та показала свій для мотивації: "Для тих, хто ще в роздумах"
Раніше ми писали про те, що Марина Боржемська із "Зважені та щасливі" розповіла про перемогу України: "У руках замість квітів зброя"
Як повідомляв Знай.ua, якщо замок на холодильнику не допомагає: Марина Боржемська навчила українців боротися з переїданням на тлі стресу