Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, особливо жінок.

На цей раз Ольга Горбачова в Instagram відверто зізналася, що довгі роки їй було складно приймати любов свого чоловіка, адже в дитинстві вона не відчувала цього до себе. І навіть добрі слова зірка сприймала так, ніби вони призначені не для неї.

Горбачова та Нікітін, фото Instagram
Горбачова та Нікітін, фото Instagram

"Я приймала на свій рахунок всю дурню, яку люди мали в своїй голові та викидали з неї, як сміття. Бо так, я - амбіційна, відома та "маю звикнути". Звикати до такого, це вбивати всі привілеї, які дає тобі реалізоване та повноцінне життя", - додала вона.

Також вона звернулася до жінок і заявила, що в результаті перемагає засудження самого себе, а страх сили, за її словами, переслідує кожну з нас усе життя. Артистка вкотре нагадала, що своє справжнє "я" треба приймати та любити.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Я - майстер не тільки в саморуйнуванні, але і в прийнятті досконалості та сили цього руйнування", - написала Горбачова.

Нагадаємо, Ольга Горбачова розкрила секрети другого шлюбу з продюсером Нікітіним: "Не давайте йому обтяжувати вас"

Раніше ми писали про те, що дружина продюсера Нікітіна Горбачова заспокоїла українців і порадила дати волю почуттям: "Це природно"

Як повідомляв Знай.ua, дружина продюсера Нікітіна Горбачова розкрила секрет стрункої фігури - залишити десерт ворогові: "Ефект є"