Відомий український музикант та лідер гурту "Нерви" Євген Мільковський, який з 2014 року жив і працював у Росії, випустив новий трек, що викликав багато суперечок у мережі. Новий витвір гурту українці обговорили у соцмережі twitter.

Лідер гурту "Нерви" Євген Мільковський виїхав до Москви ще 2014 року, під час окупації Криму. Тоді він заявив, що ніколи не поділяв Україну та росію. Коли почалося повномасштабне вторгнення росії в його рідну країну, музикант залишив Москву і цілий рік давав концерти в Європі разом з "хорошими росіянами".

Євген Мільковський, фото з Instagram
Євген Мільковський, фото з Instagram

Днями "Нерви" випустили нову пісню, написану українською мовою. Враховуючи багаторічну діяльність групи в Росії, багато українців розкритикували такий крок і оцінили його, як спробу всидіти на двох стільцях.

"Думаю, він про*бався ще раніше, коли переїхав на росію після окупації Криму і виправдовував це тим, що "не поділяє Україну та єрефію" і тим, що "все нагорі влада вирішила", "Та й так зрозуміло, я тут швидше беру, якщо можна сказати, більш матеріалістичну бік питання. Тип хотів на двох стільцях всидіти, а за підсумком про*ав фанатів і там і там", "Як же хочеться, щоб після перемоги ці всі мельківські, манатики та інші перешиванці були нарешті відкреслені суспільством", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Раніше портал Знай повідомляв, "Хороший російський" актор із "Кухні" Назаров кривить ніс від ЗСУ: "Є речі, на які я не можу піти".

Також наш портал інформував, "Ваш кінчений київський бомонд мене вже за * бав": учасниця "Від пацанки до панянки" наїхала українською мовою.

Крім того, ми писали, Євген Сморигін "облизав" зрадницю з "Дизель шоу", яка втекла до Білорусі: "Сонечко".