Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару вирішила надихнути українців новою фотографією, на якій вона променисто посміхається та позує на підсвічених сходах у спокусливому вбранні із суцільної шкіри.

Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару
Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару

Коротенька спідниця відкрила вид на її прекрасні ніжки, і навіть чорно-білий колір кадру не заважає ними помилуватися. Зважаючи на все, це була професійна зйомка або якийсь захід, оскільки артистка відзначила всіх майстрів, які були причетні до створення її гарячого образу.

Шанувальники залишили десятки коментарів під публікацією зірки гумористичного шоу. Більшість із них - це комліменти про те, яка вона красива. Також Ірину вже не раз лагідно називали "сонечком".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Сонечко неймовірне", "І як завжди - красуня!", "Фантастична", - написали фанати.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Раніше ми писали про те, що зірка"Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розлютила українців щасливими знімками з Майамі: "Нагадує Миколу Тищенка"

Як повідомляв Знай.ua, "Я вагітна, у стресі": Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" згадала, як переходила кордон

Також портал Знай.ua писав, що красуня з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук спокусливо оголила плечі та "загіпнотизувала" зоною декольте: "Дуже красиві"