Відомий український продюсер, син легендарної Софії Ротару Руслан Євдокименко дуже рідко ділиться будь-якими публікаціями в Instagram.

Наприклад, востаннє це було 7 серпня 2022 року. Тоді він привітав кохану маму з Днем Народження, подякувавши їй за можливість "бути частиною її шляху".

Фото зі сторінки Руслана Євдокименка
Фото зі сторінки Руслана Євдокименка
Однак у Stories він виходить трохи частіше. Зараз – із трагічною новиною. Як виявилося, з життя пішла теща Руслана Євдокименка мама дружини Світлани Людмила Білоусова. Це сталося 17 березня 2023 року... буквально за два тижні їй мало виповнитися 72 роки.

Єдиний син Софії Ротару, її концертний директор Руслан опублікував чорно-білу фотографію, на якій зображена виключно Людмила.

Руслан Євдокименко, скріншот: Instagram Stories
Руслан Євдокименко, скріншот: Instagram Stories

До цього моменту чоловік любив ділитися фотографіями своєї дочки Софії, сина Толіка та дружини.

Не забуває Руслан і про свого покійного батька – Народного артиста України, керівника ансамблю "Червона рута" Анатолія Євдокименка. 20 січня він поділився його фотографією, подякувавши за все те, що має зараз.

Нагадаємо, Софія Ротару послала росіян за російським кораблем, не погодилася навіть за 100 тисяч євро: "Не в настрої"

Як повідомляв "Знай.uа", син Софії Ротару Руслан Євдокименко показав рідкісну красуню, яка молодша за нього на десятки років: "Зяй у моєму коханні"

Знай.ua писав, онука Софії Ротару вирішила уподібнитися чоловікові, а росіяни захотіли Євдокименко собі: "Російська красуня"