Вихід серіалу The Last of Us, заснованого на відеогрі, влаштував справжній переполох серед любителів постапокаліптичних картин. Творці зіткнулися як із захопленням глядачів, так і з критикою, оскільки сюжети серіалу та самої гри трохи відрізняються.

Перший сезон успішно завершився, тож глядачів уже готують до другого. Раніше Ніл Дракманн (Neil Druckmann), творець оригінальних ігор, заявляв, що не має наміру змінювати сюжет продовження серіалу через критику знайомих з грою The Last of Us.

The Last of Us, скріншот: Youtube
The Last of Us, скріншот: Youtube

Зараз же в Twitter він написав, що другий сезон "на підході", а отже, глядачі вже зовсім скоро зможуть дізнатися, як же вирішиться доля Еллі та Джоела, яких грають Белла Рамзі та Педро Паскаль. Звичайно, ті, хто вже грав у The Last of Us, і так будуть знати.

"2 сезон вже на підході! Терпіти і вижити!", - написав автор.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

І знову ж таки, думка шанувальників гри розділилася. Дехто в захваті від серіалу і дякує всім причетним до його реалізації, інші ж не соромляться відкрито критикувати.

"Цікаво подивитися, що вони можуть зробити з великим бюджетом. Відмінний перший сезон", "Ви так сильно зіпсували другу частину, що я не хочу витрачати на неї свій час", "У вас ще є час змінити сценарій, щоб зробити 2 сезон кращим за гру", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ми писали про те, що подробиці про другий сезон The Last of Us: Педро Паскаль може "забути" про роль

Як повідомляв Знай.ua, Белла Рамзі з "The Last of Us" показала унікальні кадри зі зйомок: зброя, зруйноване місто та посмішки Паскаля

Також портал Знай.ua писав, що фанати The Last of Us окупували місце зйомок серіалу: місцева влада не поспішає їх розганяти