Відома українська модель, співачка, волонтер, яка веде розважальне кулінарне шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва, яка нещодавно дуже тонко натякнула на "товстий" розмір, продовжує дарувати позитивні емоції своїм відданим шанувальникам.

Цього разу зірка знову повернулася у свій незабутній образ моделі та похвалилася шикарними формами свого тіла. Перед приходом справжньої теплої весни, зірка буквально зводить усіх чоловіків з розуму.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Даші Астаф'євої у мережі Instagram.

Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram
Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

"Кожен кліткою чекала весну, і ось нарешті...", - коротко підписала знімки у своїх Stories Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На свіжих кадрах віддані шанувальники можуть побачити свою зірку в елегантній сукні джинсу. Тут Даша оголила плечі та зібрала волосся у зачіску під назвою "дулька". Шию моделі прикрасила срібляста підвіска з блакитним дорогим каменем, а ось на довгі ніжки Даша взула жовті балетки.

Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram
Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

На ще одному знімку, який опублікувала Даша, можна помітити, що в образі зірки є ще сережки, які підходять до комплекту з підвіскою. Ось такий "весняний" образ обрала для чергового фотосету Даша Астаф'єва.

Нагадаємо, "Без зайвих слів...": прикраса для Playboy Даша Астаф'єва виявилася босоніж біля стінки, назад шляху немає.

Раніше повідомлялося, Даша Астаф'єва тонко натякнула на товстий розмір: "Іди сюди, я тобі дещо покажу...".

Також, зірку "Дизель Шоу" Віку Булітко зацькували через крики і Даші Астаф'євої: "Що ти голосиш? Іди допомагай".