Відома українська співачка та дружина Потапа Настя Каменських звернулася до білорусів та закликала їх відмовлятися воювати на боці росії.

Про це Настя Каменських написала на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

У Міноборони України неодноразово заявляли, і готовності Білорусі вступити у війну з Україною, щоб допомогти росії. Звичайно, зараз їхні дії подухли і з боку нашого північного сусіда погрози немає. Але свого часу українські військові та багато зірок почали закликати білоруських військових відмовлятися воювати на боці росії.

Настя Каменських зазначила, що згуртувавшись білоруси зможуть протистояти своєму керівництву, яке хоче відправити їх на вірну смерть. Тому вона закликала всіма силами відмовлятися воювати у війні, яку розв'язала РФ.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Скріншот поста Насті Каменських
Скріншот поста Насті Каменських

[quote author=""]"Населення країни набагато чисельніше, ніж її керівництво. Згуртовану відмову всіх солдатів неможливо буде переломити. Ми бачимо всіх, хто з вашого боку, готовий відступити і не підтримувати війну! Зробіть, щоб тих, хто проти війни, стало ще більше! Вона не ваша: не заради вашої країни, не заради ваших людей, сімей, не заради вашої культури. Будь ласка, Білоруські солдати, не воюйте проти України! Слава Україні! Живе Білорусь!", - підсумувала Каменських. ]

Нагадаємо, що Потап написав для Каменських пісню про душу українського народу, але викинути з голови "Волонтера" неможливо.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських показала, як виглядає без макіяжу із зайвою вагою: "Як багато хто...".