Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров дав відверте інтерв'ю шоу "ЖВЛ", в якому відповів на безліч запитань щодо своєї творчості, самопочуття та весілля доньки Діани, що не відбулося. Вона вже давно у статусі нареченої молодого артиста та бізнесмена Андрія Іщенка.

Донька Зіброва з нареченим, фото Instagram
Донька Зіброва з нареченим, фото Instagram

Співак мріє побачити рідну доньку у весільній сукні, але урочистість довелося перенести через вторгнення росії. Він не виключає, що можна було б скромно розписатися та зареєструвати шлюб, але, ймовірно, сама Діана хоче пишний захід за всіма традиціями.

Зібров зазначив, що кожна дівчина мріє про гарне весілля. Однак парочка нічого не скасовує, а просто переносить на більш вдалий час. Більше того, Діана сама виступить режисером головної події свого життя.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Все відкладається, на жаль. Так, можна піти розписатися, 5-19 людей зібрати. Але мені здається, що кожна дівчинка мріє про те, щоб одягнути білу сукню і білу фату, щоб були друзі, подружки були, було свято, щоб був настрій відповідний. У тебе весілля, отже, всі довкола повинні радіти", - сказав він.

Нагадаємо, друг Зіброва Корогодський згадав, як йому в Одесі на люкс-авто прилетіла ціла каструля борщу: "Убили б нах*й"

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров похвалився господарством та мішками коров'ячого гною: "Дуже дорогий, але цінний"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров показав головну жінку зі щитом та мечем: "Цей сон обов'язково виповниться"