Відомий український виконавець Володимир Дантес показав, як відпочиває у компанії своєї коханої Даші Кацуріної. Відповідним роликом він поділився у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес активно займається волонтерством, наприклад, нещодавно побував на передовій, де у компанії інших артистів підтримав воїнів ЗСУ. Також, як він сам заявляв, активно пише нові пісні та працює над новими проєктами. Тим не менш він знаходить час для відпочинку в компанії друзів та коханої.

Вова Дантес. Фото: скрін youtube
Вова Дантес. Фото: скрін youtube

Так, Дантес разом із Дашею Кацуріною та друзями виїхали на природу, де не лише насолодилися свіжим повітрям та спілкуванням у приємній компанії, а й міцними напоями. Кохану артиста трохи зморило і вона вирішила вкластися просто на столі.

Даша Кацуріна. Фото: скрін instagram stories
Даша Кацуріна. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Даша Кацуріна п'є горілку і залізла на стіл ногами, щоби поспати", - поділився Дантес.

Посидіти тривали до пізнього вечора і Дантес залишився з приємними враженнями.

"От люблю так виїжджати на природу з друзями, з Дашею. Ось усі ці рожеві щічки, розмови, весняний дощ", - поділився артист.

Дантес. Фото: скрін instagram stories
Дантес. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес після розлучення з Дорофєєвою дістався і смітників у Харкові: "Хтось у світі дуже не любить".

Також наш портал інформував, таємний коханий Наді Дорофєєвої з'явився на її концерті, Михайло Кацурін буде шокований: "Краща пара українського шоубізнесу".

Крім того, ми писали, Дантес у пошарпаному светрі випробував на собі життя воїнів ЗСУ на передовій: "Надька навіть до Харкова не доїде".