Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук частенько демонструє свої апетитні форми аудиторії, і їй дійсно є чим похвалитися. Вона роками старанно працювала, щоб зараз виглядати настільки ефектно. У новому відео модель позувала в облягаючому джинсовому костюмі, а щоб викликати ще більше захоплення у шанувальників, злегка оголила груди.

Валерія Крук, кадр з відео
Валерія Крук, кадр з відео

Зірка сміливо розстебнула блискавку на куртці, від чого в кадр потрапили її півкулі, а також вона спеціально вигиналася та випинала п'яту крапку.

Відео дуже схвилювало шанувальників Валерії. Їй адресували безліч приємних комліментів і не забули захопитись шикарною фігурою. Одна з користувачів навіть написала довгий коментар з подяками за те, що Крук така щира і не засуджує інших людей.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Для мене це показник, що все що Ви робите зі своїм тілом, це виключно для Вас, і подобається, що не засуджуєте свою аудиторію за зовнішні недоліки. Дякую", - написала вона.

Коментарі - instagram.com/valeriyakruk/
Коментарі - instagram.com/valeriyakruk/

Коментарі - instagram.com/valeriyakruk/
Коментарі - instagram.com/valeriyakruk/

Нагадаємо, Валерія Крук розкритикувала заздрісних жінок, які риються у чужій білизні та деградують: "Мила, почни читати"

Раніше ми писали про те, що неслухняні груди "Кульбаби" Валерії Крук несподівано "втекли": навіть італійці не стрималися

Як повідомляв Знай.ua, "Одночасна фігура 10 років...": колишня Мілевського Валерія Крук знайшла легкий спосіб "заморозити" вагу, нічого зайвого