Найкращий друг Володимира Зеленського та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий зізнався, чи знав він про війну раніше, і чи дає він поради президентові.

Про це Євген Кошовий розповів в інтерв'ю славі Дьоміну у програмі "Слава+".

"Ні, я до останнього Ксюсі говорив, що так ні, нічого не буде. Ти що, 21 століття, яка може бути війна, про що ми говоримо", - зазначив він.

Євген Кошовий, скріншот: Youtube
Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Євген Кошовий зізнався, що продовжує спілкуватися з Володимиром Зеленським та під час повномасштабного вторгнення. Вони переписуються майже щодня та продовжують підтримувати тісний зв'язок.
Також найкращий друг президента зізнався, що Зеленський прислухається до кожної думки, адже вважає, що потрібно почути кожного.

Володимир Зеленський, фото Знай.ua
Володимир Зеленський, фото Знай.ua

"Я ж виходжу в магазин, люди кажуть передайте, будь ласка, привіт. Передайте, щоб він тримався, ми за нього. Я просто йому передаю думки наших співгромадян. Ми кілька разів перекидали йому інформацію, що люди з точок де обстрілюють, вони говорили, у нас тут купа орків. Ми всі передавали, і я сподіваюся, що це допомогло, і ці колони були успішно розбиті", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Женя Кошовий з "Квартал 95" показав, як путін зруйнував його життя та життя сотень тисяч українців: "Вибачте, це був Харків".

Раніше ми повідомляли, що Євген Кошовий із "Кварталу 95" затягнув на сцену молодшу дочку: Варвару вже бачили.

Також стало відомо, що вже не комік? Зірка "Кварталу 95" Євген Кошовий змінився і навіть не помітив цього.